RSS

14.12.09

Χριστουγεννιάτικα πιάτα



Οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας δεν είναι και πολλές... Τα πιάτα που ζήτησα με κουράζουν, καθότι οι χαρτοπετσέτες κόβονται δύσκολα, άλλοτε λιώνουν με την κόλλα, άλλοτε το σχέδιο είναι πολύ μεγάλο... Γενικά δεν το κατέχω καλά το άθλημα. Πάντως το... πασάλειμμα με τις δαχτυλομπογιές δίνει χρώμα! χιχιχιχιχιχι!

Φτιάξαμε και χαρτόμπαλες τις οποίες ντύσαμε με αλουμινόχαρτο. Σύρραψα και λίγη κορδέλα, έβαψα και με δαχτυλομπογιές κι... έτοιμη! Δέντρο δεν έχουμε στολίσει ακόμα, μάλλον το καθυστερώ σκοπίμως, αλλά πολύ φοβάμαι πως δε θα το γλιτώσω...

Αύριο σειρά έχει και το σπίτι μου. ;)

3 χεράκια ψηλά:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Θα στο πω για τελευταία φορά: αντί για δέντρο, να στολίσεις τον "καλόγερο"!
Είναι σούπερ σου λέω! Το κάνω κάθε χρόνο...

marilia είπε...

Έπρεπε να μ' έβλεπες χθες! Ποιαν; Εμένα, να στολίζω δέντρο!!! ΜΠΛΙΑΧ! Αλλά το 'κανα. Το συναρμολόγησα, του άπλωσα ένα ένα όλα τα (ρημαδο)κλαδάκια (γκρρρρρρ), του κρέμασα στις μπαλίτσες όπου ήθελε το κάθε παιδάκι, έβαλα και το αστέρι... Σήμερα συνεχίστηκε το στόλισμα. Πέρασα και κλωστές όπου δεν υπήρχαν... Αχχχχχχχ, πού να μ' έβλεπε η μάνα μου!

astropeleki είπε...

Τα πιάτα είναι πολύ όμορφα Μαριλία μου αλά έπρεπε να βάλεις και τις χαρτόμπαλες!!! Πολύ ωραία ιδέα και αυτή, την οποία επίσης θα κάνω του χρόνου!!!!