RSS

26.11.10

Εκλογές στην τάξη μας!


Καλά, πέρασαν δυο εβδομάδες από τις εκλογές, τώωωωωρα το θυμήθηκες εσύ να κάνεις εκλογές στην τάξη;;;; Ε, ναι! Σήμερα κάναμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο "Μια φορά ήταν η Κωλοτούμπα", που βρίσκεται στο Ανθολόγιό μας. Αφού μιλήσαμε για την υγιεινή διατροφή, για την πυραμίδα μεσογειακής διατροφής κλπ, κάναμε τη δραστηριότητα που προτείνει το βιβλίο, αλλά λιγάκι πιο... αληθινή!

Ένα πλαστικό διαφανές κουτί για κάλπη, τέσσερα μέλη -ένας εκπρόσωπος κάθε ομάδας θρανίων- εφορευτικής επιτροπής, ένας εκλογικός κατάλογος με τα ονόματα των μελών της τάξης μας, μικρά ορθογώνια χαρτιού για ψηφοδέλτια και... υπενθύμιση της δημοκρατικής διαδικασίας που είχαμε εξηγήσει τις προάλλες. ;) Τι ψηφίσαμε; Μα, το αγαπημένο μας φαγητό!

Με τον ήχο του κουδουνιού η διαδικασία ολοκληρώθηκε και οι ψήφοι καταγράφτηκαν την επόμενη ώρα. Ψήφισαν 21. Απείχαν 3. Έγκυρα 17. Άκυρα 2. Λευκά 1. Το αποτέλεσμα... συντριπτική νίκη των μακαρονιών!

Είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε; :):)

Το καταδιασκεδάσαμε! :):)

Αυτό, θαρρώ, λέγεται διαθεματικότητα. Σωστά;

3 χεράκια ψηλά:

Side21 είπε...

Πράγματι, τρέλα όλα τα μικρά με τα μακαρόνια !!!
Οι απέχοντες μάλλον θα είναι σε δίαιτα ;;;
Καλό Σ.Κ. εύχομαι ...

marilia είπε...

χαχαχαχαχα! Όχι, side21, οι απέχοντες ήταν δύο άρρωστοι και ένας που παρακολουθούσε τμήμα ένταξης και έλειπε εκείνη την ώρα. Τα δε άκυρα ήταν... στραβοδιπλωμένα! χαχαχαχαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Σας εύχομαι καλό μήνα !