RSS

15.6.11

Καλό καλοκαίρι, δευτεράκια μου!

Πώς ήρθε πάλι αυτή η μέρα, ε; Πότε έφτασε κιόλας 15 Ιουνίου; Κι αυτά τα μελισσάκια μου, που τώρα και μέρες ζουζούνιζαν φοβερά, πόσο μεγάλωσαν μέσα σ' αυτό το χρόνο! Αγκαλιές συγκινημένες, διεκδικήσεις με ερωτήσεις: "θα μας κάνετε και του χρόνου μάθημα;", "θα είστε εδώ το Σεπτέμβρη;", εκφράσεις εμπιστοσύνης και πολλά ευχαριστώ. Αλήθεια, ποιος οφείλει ευχαριστώ σε ποιον;

Η φετινή χρονιά ήταν για μένα σκέτη πρόκληση! Φαινόταν δύσκολη στην αρχή και ίσως με άγχωσε περισσότερο απ' ό,τι έπρεπε, αλλά, επειδή... δεν το βάζω εύκολα κάτω εγώ, δεν άφησα τίποτα να χαλάσει την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου το Σεπτέμβρη: "Όλα θα πάνε καλά!". Και πήγαν!

Χθες ρωτούσα τα παιδιά τι θα θυμούνται πιο έντονα από τη φετινή μας χρονιά. Έκαναν, εν τάχει, μια επανάληψη ΟΛΗΣ της χρονιάς, κρατώντας στιγμές! Φοβερό συναίσθημα! Ό,τι είχαμε κάνει ειπώθηκε από διαφορετικό παιδί κάθε φορά. Την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψαν οι δυο τηλεδιασκέψεις με τον Παραμυθά μας και με το ΓιάννηΜου, από την Αιδηψό! Αλλά και τα παραμύθια μας που γράψαμε ομαδικά, η συνεργασία μας, οι ομάδες μας, τα τραγούδια μας, το θεατρικό μας το οποίο είχαμε γράψει οι ίδιοι, οι επισκέψεις μας στα μουσεία, η στιγμή που γνωριστήκαμε (είχαμε και καινούριους στην παρέα φέτος), η ομαδική ζωγραφιά στο συμμαθητή που έλειπε καιρό, άρρωστος, τα μαθήματά μας... :) Μωρά μου!

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη για τα παιδιά μου! Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένη και υπερήφανη για ό,τι πέτυχαν φέτος! Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί τους! Και με τα 23! Είμαι εξαιρετικά τυχερή και ιδιαιτέρως χαρούμενη που περάσαμε δυο χρόνια μαζί! Θα 'μαι εξαιρετικά χαρούμενη αν ξαναβρεθούμε... έστω και στο προαύλιο του σχολείου.

Αγάπες μου, καλό καλοκαίρι! Να ομορφοπεράσετε! Και... ραντεβού το Σεπτέμβρη! ;)


18 χεράκια ψηλά:

Βανέσσα Mαρκ. είπε...

Καλό καλοκαίρι , λοιπόν!!!!
Καλή ξεκούραση και διασκέδαση σε όλους σας!

marina είπε...

Κοριτσι μου,ευχομαι ολη αυτην σου την διαθεση και την αγαπη για τα παιδια να την υιοθετησουν και αλλοι εκπαιδευτικοι,μπας και αγαπησουν τα παιδια μας τα γραμματα,γιατι φετος απογοητευτηκα πολυ που ειμαστε στα νηπια,περασε μια χρονια,τζαμπα.Ευχομαι στο δημοτικο να τυχουμε μια με την γλύκα σας!Καλο καλοκαιρι.

marilia είπε...

Βανέσσα, καλό καλοκαίρι και σ' εσάς! Να ομορφοπεράσετε!!!

Μαρίνα, σ' ευχαριστώ. Δείξτε εμπιστοσύνη στους συναδέλφους και όλα καλά θα πάνε. :)

Καλές βουτιές! :)

Άντρια είπε...

Μαριλίτσα μου καλό καλοκαίρι να έχεις! Να ξεκουραστείς, να δυναμώσεις και να γυρίσεις ανανεωμένη και έτοιμη να τα ξαναδώσεις όλα από την αρχή! Οι αναρτήσεις μας σήμερα μοιάζουν πολύ. Σ`ευχαριστώ που γράφεις τόσο όμορφα λόγια και που ξέρω πόσο τα εννοείς. Τα αγαπάς αληθινά και έχεις δώσει το αίμα της ψυχής σου για να τηρήσεις την υπόσχεσή σου να πάνε όλα καλά. Και θα πηγαίνουν πάντα όλα καλά γιατί είσαι άξια όσο λίγες. Την αγάπη τους την φυλάμε στην καρδιά μας και μας φορτίζει με ακόμα μεγαλύτερη υπομονή και θετική διάθεση για την επόμενη χρονιά. Να είσαι καλά αγαπημένη μου!
Να προσέχεις και να συνεχίζεις τον καλό σου αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

to alataki
Γλυκό μου καλό καλοκαίρι, να περάσεις όπως επιθυμείς

marilia είπε...

Άντρια, καλό μου, πράγματι μοιάζουν οι αναρτήσεις μας. Και θέλω να πιστεύω ότι μοιάζουν πολλώωωωωωωωωων συναδέλφων οι αναρτήσεις σήμερα! ;) Καλό καλοκαίρι, γλυκό μου κορίτσι! Να ομορφοπεράσεις και να ξεκουραστείς γιατί από Σεπτέμβρη... σε περιμένουν άλλα... τερατάκια! χιχιχι!

Αλατάκι μου, σ' ευχαριστώ! Καλό καλοκαίρι και σε σένα! :)

νατασσΆκι είπε...

(Κι ο Άκης τέλειωσε για φέτος. Και τέλειωσε και το Δημοτικό, του χρόνου Γυμνάσιο!)

Καλή ξεκούραση και σε σένα και στα παιδιά, καλό Καλοκαίρι!!
:)
Σμουτς!

marilia είπε...

Νατασσάκι, φαντάζομαι τη δική σας συγκίνηση! Καλή πρόοδο στον Άκη, καλή συνέχεια στα... δύσκολα, αλλά πρώτα απ' όλα... Καλό Καλοκαίρι!!! Καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!!! :)

Να ομορφοπεράσετε! Σμουτς! (και περιμένω νέα σου!)

Side21 είπε...

Καλά να τα περάσετε λοιπόν ...
Μπάνια, ξεκούραση, διακοπές !!!
Κι οι δάσκαλοι και τα μαθητούδια ...
Και με το καλό να τα ξανασυναντήσετε
μαυρισμένα, πιο μεγάλα και πιο ώριμα το Σεπτέμβρη !!!

Αννα είπε...

Καλέ αυτη είναι η έδρα μου...Ή καπως ετσι ηταν...

Καλο καλοκαιρι φιλεναδα.Χαιρομαι πολυ για σενα και για τα παιδακια σου.Δυσκολος οαποχωρισμος μετα απο 2 χρονια...
Καλη ξεκουραση λοιπον, καλο καλοκαιρι και το Σεπτεμβρη να ειμαστε ετοιμες να υποδεχτουμε νεα μαθητουδια

marilia είπε...

Side21, ευχαριστούμε πολύ! Αυτές τις μέρες που πάω στο σχολείο και το βλέπω... άδειο, ψυχοπλακώνομαι. Μου φαίνεται περιμένει κι αυτό πώς και πώς τους μαθητές μαυρισμένους και μεγαλύτερους! :)

Άννα, νέα μαθητούδια λες, ε; Έχεις δίκιο μωρέ. Φτου κι απ' την Αρχή; Παπί και πίτα, πατάτα και αχινός; Ε, ρε γλέντιααααα!!!

Καλό καλοκαίρι!!!! :)

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Γλυκιά δασκάλα! Τα μελισσάκια σου θα καλοπεράσουν και θα επιστρέψουν γεμάτα όρεξη και ενέργεια! Και κάτι μου λέει πως το ίδιο θα κάνεις κι εσύ, το λέει η καρδούλα σου!

Φιλάκια πολλά!

marilia είπε...

Σκρουτζάκο, να ομορφοπερνάς πάντα!!!

Καναρινάκι, το καλοκαίρι είναι για να γεμίζουμε μπαταρίες μικροί - μεγάλοι! ;)

Τα σνουποφιλιά μου! Να ομορφοπερνάτε!

marilia είπε...

Σκρουτζάκο, να 'σαι καλά! Καλό φθινόπωρο!
Δικά μας νέα... σε λίγες μέρες! :)

Αννα είπε...

Καλή σχολική χρονιά κοπελιά και καλή φετοτύπηση!!!

Ηρθε Λασιθι και το Αστροπελεκιον!!!
Μουκια

marilia είπε...

χα! Αυτά είναι!

Έχω ελλείψεις, όχι πολλές... 8 τετράδια μαθηματικών Α' τεύχος μού λείπουν... Ε, καλά, εννοείται δεν έχω ανθολόγια και όλα τα λεξικά, αλλά ας μη ζητάμε πολυτέλειες...
Θα γράψω λεπτομέρειες σε λίγο...
Καλή μας αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Καλή και δημιουργική χρονιά, έστω και με τα σημερινά δεδομένα... Εσύ ξέρεις πώς να την πετύχεις...
to alataki

marilia είπε...

Αλατάκι, σ' ευχαριστώ πολύ! Εντός ολίγου νέα ανάρτηση για τα νέα δεδομένα...