RSS

3.12.12

Ποιος θέλει παραμύθι;;;;



Όλα τα παιδιά του κόσμου παραπονιούνται για τα λάθη στην ορθογραφία! Και όλοι οι γονείς του κόσμου επιμένουν ότι έχουν φάει ώωωωωωωρες πολλές σε επαναλήψεις και τα καμάρια τους "τα ξέρουν όλα!". Όλοι οι δάσκαλοι του κόσμου παίρνουν όρκους ότι τα δίδαξαν σωστά, ότι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους. Κι όμως! Όλα τα τετράδια της Ορθογραφίας... έχουν διαφορετική άποψη. Πώς συμβαίνει αυτό; Η νεράιδα Αλφαβήτα ευθύνεται για το... χαμό! Τι να σου κάνει κι ένας τοσοδούλης νάνος που τρέχει πίσω της να προλάβει το κακό; 







Εσείς τα καλοκαίρια κάνετε τα ίδια και τα ίδια, βαριέστε και ανυπομονείτε να ανοίξουν τα σχολεία; Είναι που δεν έχετε κι εσείς ένα θείο, σαν το θείο μου το Θωμά! Θαυμάσιος άνθρωπος! Μόνο που, παρόλο που 'ναι υπέροχος άνθρωπος, κάτι συνέβη στο e-book και το εξώφυλλο έγινε... εσώφυλλο! Ό,τι κι αν έκανα, δεν κατάφερα να το διορθώσω. Μάλλον θα πέρασε κι από το σπίτι μου η νεράιδα Ψηφιακή. Κι επειδή άμα περάσει, άντε μετά να διορθώσεις το χαμό που έχει δημιουργήσει, ε... συμπαθάτε με. Δε με παίρνει ο χρόνος να το παλέψω περισσότερο. ;)








Έχετε σκεφτεί ποτέ τι μπορεί να πάθει κανείς όταν θέλει να γίνει κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι; Δείτε τι έπαθε η Μελίνα, η μέλισσα.






2 χεράκια ψηλά:

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Μας κάνεις πλάκα έτσι; Ουάου!
Είσαι απίστευτη!

Καλό μήνα σε σένα και τα ζουζούνια σου!

marilia είπε...

Όχι, καναρινάκι, δεν σας κάνω πλάκα! Αλήθεια σας λέω! Η νεράιδα φταίει για όλα! :):):):):)

Καλό Χειμώνα κι από εμάς! :)
Σνουποφιλάκι