RSS

24.5.15

Άντε, και στο Λούβρο! :Ρ




Πρώτη μου απόπειρα δημιουργίας με το artsteps. Μια εικονική έκθεση ζωγραφικής με έργα... μικρών καλλιτεχνών. ;) 

Ζωγραφιές των παιδιών μου με αφορμή το βιβλίο "Ο Παλιάτσος και η Ανεμώνη" και εικόνες από το παραμύθι τους "Βοήθεια στη θάλασσα". Στην έκθεση φιλοξενούνται και δυο έργα του διπλανού τμήματος Α. Το ομαδικό έργο "βυθός" και το ατομικό έργο "βυθός". ;)



Ενημέρωση, 2/8/2015
Σήμερα μόλις πρόσθεσα δεύτερη αίθουσα με έργα των παιδιών μου στην ήδη υπάρχουσα έκθεση, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η δεύτερη αίθουσα με τίτλο "Παραμυθοβυθός" περιλαμβάνει έργα από την εικονογράφηση των παραμυθιών που έγραψαν τα παιδιά με αφορμή 10 έργα από "Το Κουτί της Τέχνης".

Το λογισμικό δεν "κατεβάζει", ούτε "απενεργοποιεί" καμιά έκθεση με τη λήξη του χρονικού ορίου για το οποίο σε πληροφορεί αρχικά. Επίσης, παρέχει αρκετούς "πόντους" κατά την εγγραφή τούς οποίους "εξαργυρώνοντας" σου επιτρέπεται να αυξήσεις τόσο τη χρονική διάρκεια της έκθεσης, όσο και το μέγεθός της, ανεβάζοντας κι άλλα έργα.

Πρόκειται για ένα εύκολο εργαλείο που επιτρέπει την ανάρτηση έργων (εικόνες και βίντεο), τον σχολιασμό τους, την παρουσίασή τους σε μορφή έκθεσης (ή μουσείου), ενώ παρέχει δυνατότητα περιήγησης στον e-χώρο τόσο με τη χρήση του πληκτρολογίου, όσο και με τη χρήση του ποντικιού.


Υπερήφανα, 
η δασκάλα τους

4 χεράκια ψηλά:

Αννα είπε...

Tέλεια!!!
Μπράβο κορίτσι!

Αννα είπε...

Βασικά μπράβο κορίτσι ΚΑΙ μπράβο παιδιά!!!
Για να είμαστε σωστές...

marilia είπε...

Άννα, ευχαριστούμε με σε!
Τα παιδιά ζωγράφισαν, εγώ... έκλεισα την αίθουσα. ;) χιχιχιχι!

Μαριλία είπε...

Κι από εδώ: https://goo.gl/bts2Sl μπορεί κανείς να δει μια άκρως κατατοπιστική παρουσίαση του πώς χρησιμοποιείται το λογισμικό.

Εγώ βέβαια πάντα... με τον δύσκολο τρόπο: πρώωωωωωωωωωτα παιδεύομαι, ΜΕΤΑ αναζητώ πληροφορίες. :Ρ