RSS

4.2.11

Προβολή ταινίας


Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης - Αγωγής Υγείας - Πολιτιστικών Θεμάτων) της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου, στα πλαίσια του θεματικού έτους που είναι αφιερωμένο στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, διοργανώνει εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης, τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου από 17.30 έως 21.00, στη Δημοτική Αίθουσα Ανδρόγεω.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
  • Εισήγηση της κ. Μαρούδα, Λέκτορα του Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με θέμα: « Ανθρώπινα Δικαιώματα στον 21ο αιώνα : Ένα διαρκές ζητούμενο».
  • Προβολή της ταινίας : «Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό» (Taare Zameen Par), Ινδικής παραγωγής.


Η ταινία είναι ευγενική προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες. Την έχω παρακολουθήσει και παλιότερα, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριάννας Σκουντή και της Ελένης Αϋφαντή: "Δυσλεξία στην πράξη". Πρόκειται για εξαιρετική ταινία για τη διαφορετικότητα που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα!

Παρακολουθήστε τη! Θα λάβετε ηχηρό το μήνυμα ότι η διδασκαλία, πάνω απ' όλα, σημαίνει αγάπη!

2 χεράκια ψηλά:

Αννα είπε...

Καλε είχα να μπω σε σενα λιγο καιρο και δε ξερω τι να πρωτοδιαβασω!!!
Η ταινια φαινεται πολυ ενδιαφερουσα...

Αααα οσο για το παραμυθι ζηλεψαααααα....Λες να φτιαξουμε και εμεις;;;;

Φιλακια , θα τα πουμε στο μσν τα υπολοιπα

marilia είπε...

Άννα, η ταινία είναι υπέροχη και, αν και μεγάλη σε διάρκεια, πολύ ευχαρίστως θα την ξαναδώ! Ήταν πολύ συγκινητική και φύγαμε όλοι με ξακάθαρο στο μυαλό μας πώς νιώθει ένα δυσλεξικό άτομο.

Παραμύθι να φτιάξετε, φυσικά! Και μετά να μας το δώσετε να το διαβάσουμε και να το εικονογραφήσουμε! ;)